Pages

22.12.10

Değersizliğin Değerini Bil!

Pek değerli bir zat gelir... bellidir o göz hareketlerinden, el ovuşturmalarından, her şarkıyı kafayı sallayarak dinlememesinden öksürürden elini yumruk değil de avuç ayasını dışarı doğru göstermesinden. Değerli insanın hali başkadır hele hali başkaysa tipini anlatmaya flash tv de rüya tabirlerini sunan karı yetmez, rüyasında görse heycandan altına işer. Yekten ismi neydi diye sorsan Fatih Sultan Mehmet' ti diye fetih ister. Önemli insan mütevazi takılırsa aynı zamanda sevgilerin katlanmasına neden olur. O önemli insan susadığında, biri musluğa atıldığında yok yok ben alırım olur mu öyle şey desin de bu mütevazi önemli insanın ayaklarına pas pas olasın gelir, susadı musluğa varmaz olaydı diye çınlarsın.

Günümüzün önemli adamlarının tamamı televizyon semalarında irtifa kaybetti. Yeni önemli adamlara ihtiyacımız var. Önceleri bi Hıncal gördük mü dibine düşerdik, general konuştu mu evde en uzun askerliği yapmışlardan biri dikkkaaattt! çeker esas duruşa geçerdik, avşar kızını gördük mü aklımıza tenis değil İbrahim Tatlıses ve penis gelirdi. Şimdi kıymetleri kalmadı. Twitterda arkadaş diye ekledi mi, bir de "sabahları uyanırken o kadar zorlanıyorum  ki iyi ki köpeğim var, hayata tutunma sebebim." diye bi twit yolladı mı önemli insanlar anlıyoruz ki harbiden bizim gibi insanlar hatta biz bi de ruhsal olarak sağlıklıyız yani. Şuraya espiri olsun diye bile evcil hayvanıma gönderme yapmam. Mama yiyen hiçbir canlı benim muhatabım olamaz, olmamalı.

Eskiler Ayhan Işık tanırmış ama varlığını kimse ispat edemez. Bizim cinli hikayeler gibi birinci ağızdan hiçbir zaman duyamazsın onların hikayelerini. "Ayak bastığı toprakları göremezmişsin, hem de kocaman adamlarmış yani bakma yamalı perde de küçük bile gösteriyorlar" diye birbirini dürterlermiş kişiler, dürtüğü yemiş sinemalarda. Şimdilerde hepsi televizyonda arkadaş. Hele azcık güzel bi işin var da asgari ücretin az ötesinde maaş alıyorsan evine uydu çeker bilmem kaç yüz kanalda önemli insan izlersin. Ama önemli insanlar da önemini bilecek, birbirlerine hitabında az önemli olduklarını anlayacaklar, anlamalılar yani.

Geçenlerde yurtdışı seyyahlığı yapıp latin kızlarına türkiiiyyaaaa diye çığırtmayla, en son ekmeği 70 lerde bi fransız askerinin elinde görmüş yerlilere "dis is törkiş dılayt" diye türk lokumu ikramlarıyla voleyi vurmuş acun kardeşimizin dans programını izliyoruz. Acun önceleri gördüğünde heycandan altına işediği insanları şimdi televizyon karşısında laf sokarak para babası rolünü oynuyor. Milleti afedersin itin götüne sokuyor sonra çıkarıp itleri değiştirip tekrar kafalarını sokuyor. Paranın önemli adam paradoksunda gelinen son nokta, son önemli insan Acundur kardeşim.

Şimdi bu baldırın ve bacağın öenmli rol oynadığı dans yarışmasında ismini vermek istemediğim iki seksi şey birbirine yayın esnasında iltifat ediyorlar. Biri diğerine "ayhhh canım ne kadar seksisin" diyor ötekisi de ona "ya canım yaa tişikkür ederim sende çok seksisin gerçekten" diye iade-i teşekkür ediyor. Şimdi tamam ben de o kadınlara seksi derim, hatta dedim. Ama genel itibariyle erkeklerin seksi kelimesinden kasıtlarını;

1- Onlar birbirine seksi derken tan sağtürk'le acunun birbirine bakışlarından,
2- Benim açıklamamdan anlayabilirsiniz değerli dostlar. Elimizde benim kelimelerim olduğuna göre kastımızı anlatayım;

Seksi erkekler arasında argo tabirle tam götürmelik, bal döküp yalamalık, yutmalık, fantezia alemine bende varım dedirtecek kişiler için kullanılır. Yani sen seksisin demek; ulan tam götürülmeliksin seni böyle alsalar aralarına 5-6 erkek of of of gıkın çıkmaz yemin ediyorum... sen daha seksisin demek; o da bişe mi sen o kadar seksisin ki keşke seni bi inşaata bağlasak bi inşaat hatta bi cadde hatta ve hatta bi şehir üstünden geçse. Demeye gelir ki Acun ile Tan' ın birbirine bakışı da işte tam bu noktayı anlatmaya çalışyor.

Hey hat. Biz Hülya Avşarın resimlerini bulabilmek için google' in yok zamanında internetlerimizi bağrı açık, yağız, kıllı göğüslü, derin gözlüklü, mağrur bakışlı eylemiş neslin gençleriyiz. Önemli insanların birbirine böyle hitaplarını hayal edemedik. Sapık zamanlar yaşadık biliyoruz ve sapıklık liseli kılzarın eteklerinin havalanmasını beklemekten daha fazlasıydı. Ama önemli insanların birbirine televizyonda seksisin diye iltifat edecekleri günleri hayal edecek kadar değil. Benim içinde bulunduğum zihniyet ikiz kuleleri vurmuşlar dediklerinde ikiz kulenin meme değil bina olduğunu anladığı zaman çöktü gitti. Yerimizi daha bi efendi devire teslim ettik sanırdık biz.

Azdan az, çoktan çok gider evlat... - Önemli İnsan Çakır.

7 Kere Tükürdüler, Elhamdulillah...:

Azze dedi ki...

'maraba televole' dir bu işin tarihteki başlangıcı.

araştır, bulacaksın.

Adsız dedi ki...

çok güzel ifade etmişsin uzun bi aradan sonra tebrikler..

Evren dedi ki...

özlemiştik, güzel bir yazı olmuş.

kirliselpak dedi ki...

bi kamyon adam gelse doymaz kimse sana diyosun.. doyamam sana kk. go on baby..

Adsız dedi ki...

ya bide bu önemli şahsiyet maraba televoleci paralandı ya hemen hanımın modelini degiştirdi 20 lik kızla yakan top oynuyo ya ben ona ayar oluyorum. en güzelinden ona törkiş dılayt veresim geliyo..

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

@azze hatırlıyom la onu (maradona), müziği manyahtı demi :Ppp

@adsız saol ovv beybi.
@evren biz de seni özlemiştik :) seni ohusun millet diyorum ben.
@kirli selpak eywallah dostum ben de sana doyamam hir ay em ov ye.:):))

Adsız dedi ki...

what are the clothes on you diyen; beginner dil seviyeli acunun;
dünya seyahatinin akabinde, formatı asla kendi olmayan yabancı menşeli yarışmaları, sonradan görme toplumumuza sunarak cukkaladığı paralarla; bir şehir kafa koparan karının ırzına geçebilecek bir yere geldi türkiyede. yetenek sizsiniz denen yarışmayı izlerken gerçekten çoğu zaman yüzüme yastık kapatmak istiyorum. tüketicilik de bir yere kadar
rahatsız edici boyutlardayız!!!

Yorum Gönder

Bir de sen tükür şu kulağın suratına!