Pages

11.10.10

Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam!

Nasıl sorunlu bir haftayı geride bıraktık değerli Rıdvan Dilmen severler. Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım ama ne açarken sevinecek, ne solarken üzüleceğim. Biri diğerinin bi sonraki hali sonuçta. Netekim iş bulduk diye sevinemeyeceğimi zaten daha iş bulduğumda kendi kendime mahsup etmiştim.  Çünkü ben öncelikle kendimi sonra da dişlerinin arasında kalan yemek artığını kıymıkla değil bücür parmağın tırnağıyla alan 1. dereceden akrabalarım ve onların genetik döngüsünü tanıyorum.

Ancak ilk problemimiz okyanus ötesinden;

Paris Hilton geçen yazımda kendisine “orospu” der gibi yaptığımı iddia ederek bana memesi büyüklüğünde uyarı mesajı yollatmış. Her kelimesinden google translate’ e İngilizceden Türkçeye çevrildiği belli. Zira “….böylece, bayandan Paris özür dilemek zorunda. Sen.” diye bekaretini kaybetmiş cümleyi Paskal Nouma bile kurmaz.  İngilizce anlıyorum Paris hatta sana 8 dilde “orospu” derim. Sırf ondan daha güzelsin diye annem bile beni destekler. Anadın mı? Ayrıca biz Türk milliyetiyiz yarın ortalığa Paris Hilton Türkçemize hakaret ediyor söylentisi çıkarırım posterlerin taksim meydanında yakılır. Kork bizim milliyetçiliğimizden Paris. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki bu konunu muhatabı ben  değil, seni google da “Paris Hilton video”, “Paris Hilton sex, porn”, “Paris Hilton meme, bacak, orası burası, frikik” diye aratanlardır. Bende onların yalancısıyım. Gelme üstüme yeter artık.

Diğer sorunumuz elbette bir musluk kadar yakın

Geçen ay bizim kız kardeş kendisine iş buldu. Torpil filan araya sokunca kızın kesinlikle şehirde söz sahibi mevkilerde, boyalı dudaklar yere değince insanın içini titreten topuklu ayakkabılarla belediye başkanına atarı olan bir mevkiye geleceğini sandık. Ancak O sandıktan şu benim daha önce şarküteri işini kaçırmam nedeniyle annemle bir müddet sadece laf sokmalarda muhabbet kurduğumuz marketin kasiyerliği çıktı. Kız bi abime sorayım, öbür abime sorayım, abimin her boka gülen nişanlısıyla azcık gülüşeyim, babamın yumruk olmuş eline dikkat kesileyim, annemin çok tanıdık adamı insanlığından eden böğürtülmüş gözlerine bakayım demeden varım demiş. Diyiş o diyiş. Kızı bir daha görmedim. Sabah 9 da başlayan mesaisi gece 1 de bitiyor, izinsiz günlerin hesabı işverene “anarşist derler, gomunüst derler, terörist derler adama la!” korkusuyla sorulmuyor. Hesap sorulmayacağını anlayan kapitalist pezevenk kız kardeşi, yaptırılacak bütün ayak işlerini de yaptırıp ay sonu tam 350 lirayla eve gönderiyor.

Evde tartışma çıktı. Annem ve babam 350 liranın sahipliği için, benimle kız kardeş işe bir daha gitmemesi için, abimle nişanlısı naalakaysa alacakları yatak odası takımı için. Annem 350 lirayı ilkin cebine koydu, “bu gız yarın işe gidecek o gadan” dedi bizi susturdu. “sıçtırmayın yatah odanıza ona ben karar veririm.” dedi abimleri susturdu isyanı bastırsı sukut-u tertib hale tekrar girmiş bulunduk.

Ama gerçek problem bacıma karşı girişilmiş bu köle İsaura projesi değil, benim bu projeye karşı çıkışım. Annem herkesin isyanını başarıyla bastırdıktan sonra Calgonit reklamlarında evin karısını azarlayan usta gibi bana döndü. “O kireçlenmiş gulah resistansına zıçtırma bah çocuh! 350 ne demek biliyon mu la 350 ” diye ilkin bir zılgıt verdi sonra sakince; Daha bir haftalık iş gören olarak evde öyle zart deyince söz hakkı elde edemeyeceğimden, hayat pahallıklarına, bostana girmiş danalardan, bacımın aklına düşürdüğüm karpuz kabuğuna, deccal olmamdan o da değilse garanti satanist olmama kadar bir çok konuda istişare ettik. Benim çıkardığım sonuç; Demek ki önemli olan işverenin kapitalist olması değil. Zaten tanıdığımız bütün işverenler kapitalist. Önemli olan analar kapitalist olmasın.

Babam daha sukutunu koruyor. Babamdan kahvelerde okey oynarken yanlışlıkla okeyi yere atan kabadayıların masa erkanındaki sulu şakaları savmak için anlattıkları  hikayelerde adı geçen “kodum masaya yumruğumu” zamanını bekliyorum. Kumandayı annemin elinden alıp havaya kaldırıp “bıyıhlarımın gücü adınaaa, çüükk bendeee artııkkk, herifiiimm beeennn!!” diye kumandayla beni gösterip beni de cesur bir aslana çevirip evde hükümranlığımızı kuracağımız günleri….
Paris olayı yalan olum.  Beni daha musluk ötesi kale almıyor ne okyanusu ne ötesi. Hemen de hadi ordan demeyin. Yarın öbürgün olur mu olur, savunmamız elimizde taslak halinde kalsın. Pelin Batu’ ya filan da uyarlarız

5 Kere Tükürdüler, Elhamdulillah...:

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Aklıma takıldı Paris Hilton'u hiç aratmadım çekici gelmio açıkcası bana. Tavsiye lazım bana ya bu aralar lazımda...

Adsız dedi ki...

SANA KUMANDA DEĞİL SİHİRLİ DEĞNEK LAZIM CNM BNCE..

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

@8ex-en8 hajı neyin peşindesin sen yaf :)

@adsız napçam sihirli değeneği g.tüme mi sohcam afedersin?

Adsız dedi ki...

http://www.avantajweb.com/blog/sihirli-degnek-icad-oldu-magic-wand-video.html BU ADRESDE ANLATIYO BAK DOSTUM MANYAK BİŞİ:)SONRA İSTER G.TNE SOK İSTER BAŞKA BİŞE YAP:)

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

Vay canına harbi yapmışlar. Bence sadece ben değil bütün dünya bunu sokmalı. yani almalı.

Yorum Gönder

Bir de sen tükür şu kulağın suratına!