Pages

12.8.10

Dutun Kollarımdan Kuracağum Şimdi!

Kendimde olan her kusurla yaptığım barış sözleşmesinin sonuna doğru geliyorum. Her gün ayrı bir kusur çıkıyor bende yavaştan sömürüldüğümü hissediyorum. Kulaklarım çok kabaydı sevdim. Dişlerimin arası 4 tane 20 lik dişe yer açmıştı aralarından fışırt diye tükürük attım. Saçlarım döküldü ekilir dedim. Ayak parmaklarım toynağa döndü, tırnaklarıma çorap dayanmadı dikilir dedim. Ulan çenem eğri ona bile gergedan kılıfı uydurdum. Ama yeter lan. Benim de en azından insana benzeyen goriller kadar insana benzemeye hakkım yok mu?

Ben böyle isyana düşecek adam değildim de bu blog ortamı yaptı beni böyle. Milletin bloğa özel yerleştirdiği resimleri içimi titretiyor. Eskiden popüleritesi olanlar ya ünlülerdi yada #zurna kanalının operleri. Ünlülerin tiplerini tartışmazdık bile. Özcan Deniz'in Mahsun' un bioxin reklamlarına özel saçlarına şimdilerde dikkat kesildik, gülüyoruz yer yer. O zamanlar yok muydu onlara benzemeye çalışan hiç de "kro" lakabı almayan yağızlar? Zurna kanalının operlerinin zaten karizması yeterdi. Tipini görmeden aşık olduğumuz operleri unutmayalım, unutturmayalım. Bu blog delikanlıları, güzelleri nerden çıktı lan?

Ben böyle tipsel olaylara hiç özenmezdim. Benim genelde özendiğim şeyler büyüklerin yaptığı benim yapamadıklarımdı. Daha 5 taş oynayamayan ben, 100 küsür taşlık okeyi bir gün oynayacağım günü bekledim. 52 kağıtla pişti değil de o karışık oyunlardan oynamak istedim. Yanımda kızla gezerken birilerinden "noluyo lan daha şük kadar boyun var türlü türlü huyun var!" diye tepki değil, "yengemi o?" sorularına muhatap olmak istedim. Öyle arabanın ön koltuğuna oturmak gibi zengin hayalleri kurmak da işin bokunu çıkarmaktı. Arkada birinin kucağında yer buldun ne ala. Öyle özenirken haddimi de bilirim..

Gevşeyen büzük yaylarının habercisi yaz mevsimi ayrı bir tatil özentisi yarattı. Artık bende istiyordum bloğuma tatil anıları yazmak. "gittik bi otele abicim sıçıyorsun daha kurumadan siparişin geliyor, ama sıçtığın kuruyor, tortuya dönüşüyor selam veren yok amk. o kadar da pis bi yer" diye anlatmak da anlatmak. Sıçmak da sıvamak. Yalamak da yutmak.

Elbette 5 kuruş parasız tatile öyle otele filan gidilmezdi. Bul bi çadır onda kal turizmi gerçekleştirmek gerekiyordu. Yine de hafif varlıklı arkadaşların iknası öncelik taşıyacaktı. Neyse ikna ettim bayasını. En uyuz olduğumuz o gelirse gelirim, şu gelmezse gelmem çiftleşmesinide başarıyla noktaladık araba bulduk sahibi daha 20 gün önce öğrenmiş araba sürmeyi ama analar daha iyisini doğurana kadar en iyisi buydu...

Elimde doğu karadeniz haritası başladık yola. Şöförümüz acemi olduğu kadar ossuruğuyla da kavga eden bir arkadaş. Arada ibrede 160 ı görünce salavat getiriyoruz oha diyoruz neden tek parça olmamıza bu kadar karşısın diye soruyoruz? Kız arkadaşımla kavga ettim moralim çok bozuk diyor. Bizde bu ayıya bi araba yüzünden dayı diyoruz onun için ayının da dayınında... Uzun saatler sonrası karadenize ulaştık. Geç bir saat olduğu için çadır kurma riskine girmedik. Arabada uyuyalım dedik ama 5 kişi arabada uyumak için çok ciddi bir rakamdı. 2 kişi inşaata gidip uyuma kararı aldı

/ben hala o 2 kişiden biri olduğum için kendimle başbaşa kalmamaya özen gösteriyorum çok pis kendimi rencide ediciğim çünkü./

Arkadaşla geçtik inşaatta attık yollukları altımıza uyumaya çalışıyoruz. O anda bi ses gürüldü bi uyandık kafamızda fenerle bize bakan karadeniz vatandaşı.Yanlış anlaşıldık...

- Uyyyyy!
+ Abi, şey biz kamp, çadır....
- Siyirunn!
+ Siyirunnn??
- Gıracağum sizi!

Zor bela arabaya ulaştık olay mahalini ivedi olarak terk ettik zira "giracağum sizi" fonetik olarak da çok ürkütücü geldi. Ayrıca karadenizli bir vatandaşımıza, kardeşimize de Alman porno yıldızı edalı hareketleri hiç yakıştıramadık.

Zehir gibi sıcakta yolumuza devam ettik. Arabada yatma olayının ne denli düşündürücü ne denli "siyirabilur" bir tehlike olduğunu gördükten sonra üşenmeden,bıkmadan, usanmadan çadırımızı kurmaya karar verdik. Yani bir tarafa gitti, üstü bir tarafa ha önemli olan mutlu olmaksa olduk. Girdik içine uyuduk hatta. Sabah kalktığımızda çadır buhuluydu. Ve Allahım sen gerçekten öyle bir koku yarattın mı? O nasıl bir kokuydu! 5 kişinin ossurarak uyuduğu küçük bir çadır da en azından "gırarum" niyetli karadenizli kardeşimiz kadar tehlikeliymiş. Ama en tehlikelisi 20 günlük şöförün kendini kanıtlamak için ovit geçidinde attığı manevralarmış. Yani sırf aynı ortamda ben ovit'i kimseyi öldürmeden geçtim aha bunlarda şahidi diye bizi göstermekse niyet çok yanlış. Çünkü arkadaşı dövmeye yeminli 4 kişi var ve çok tehlikeliler. Onlardan biri yine benim. Ama bu sefer kendimi seviyorum.

Tatil en çok annemle kardeşime yaradı. Yanmış sırtıma her baktıklarında "oyy ne kötü olmuş, ceylan götüne dönmüş yaf" diye iğreniyor, sonra da "dur orayı sen yoldun, şurayı ben yolcam" diye derimi soyma kavgasına giriyorlar. Daha gram deri soyabilmiş değilim yeminle. Ben bi bok anlamadım bu tatilden valla. Çenem eğri, kulaklarım acayip, burnum dudaklarıma değiyo, saçlarımda dökülüyo zaten..

3 Kere Tükürdüler, Elhamdulillah...:

Venus Gamzeli Kız dedi ki...

:):):) senn için sancılı bi tatil olmuş umarım güzel tatiller seni bekler. yazılarını okumaktan zevk alıorum güzel yazıosun ya. maşallah maşallah :) bende kendine takmış biri olarak seni iii anlıorum. bu arada dökülen saçlarına badem yağı sür masaj yaparak sattlerce kalsın öle iiii gelio ciddyim abimde denemedim ordan biliorum. oda kellik tehdidi altındaydı şimdi daha ii.. :) yazılarının köküne gübre ekilmiş kıvamda devamını dilerim. :)

Azze dedi ki...

yahu senin de hayatın dramaymış ben gibi :))

senaryo yazsan tutar bence? çok da zorlanmazsın?

tariflediğin şeyden yerli problem çocuk tiplemesi canlandı gözümde ki, yurdum prime time seyircisi sever bunu.

hatta hatta, yıllar önce ormanda kaybolmuş ve, hmmm türkiyede ormanda ne yaşar? hah buldum, yaban domuzları tarafından büyütülmüş genç! bak doğu karadenizde de bolca bulunur, keşke biraz gözlemleseydin. ama nerden aklına gelecek ki böyle parlak bir fikir? hehe heryere lazımım lanet olayım.

hoşgeldin bakalım, tatil yapabilen şanslı azınlık seni.

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

@venüs gamzeli kız; önerilerini dikkatle okudum. Özellikle saç olayı beni çok ilgilendirdi zira saçlarım döküldüğünde kafamın adını kulak koysam yeridir. Google da da buldum aböyle bi çözüm ama tabe denenmişi saç tellerime güç bana neşe verecektir :) ayrıca yorumların için teşekkür ediyorum.

@azzebi drama yazarsam içinde kesin sen de olcan. Saçların dökülcek ön dişlerinden isteiğin birini de çekecez. Sonra doğu karadeniz, orman, yaba domuzları filan :):)

hoşbuldum adamım. Ben tatil yapabilen şanslı azınlık değilim. Tatilin dötünde patladığı tekim. :)

Yorum Gönder

Bir de sen tükür şu kulağın suratına!