Pages

28.6.10

Anne Beni Sev, "MiM"lendim!

Büyük kaptanımız; KaptanKirk tarafından mimlenmiş olduk. Google da "mim ne demek amk" diye arattığımız şu tahkim/terbiye günlerinde soğuk duş etkisi yarattı bu mim. Ama olayı kavramamda inanılmaz faydasını gördüm. Teşekkür ediyor sürat içinde cevaplara geçiyorum...

1. Hangi işleri yarım bırakırsın yada bıraktığın neler var?
Hangi işim tam ki? Yada servet-i zulüm edebiyatından nerem düz ki? Bir gün ensturman çalar, bir gün web tasarımı yapar sonraki gün ders çalışırım. Kurtlar vadisinin ilk bölümlerini, Aşk-ı memnunun son bölümlerini zerre bilmem. Şuraya bile daha neler yazacaktım, huyuma zıçsınlar yarım kalsın diye duruyorum.

2. Yakın zamanda kaybettiğin biri var mı?
Var. Askerlik arkadaşlarım. En son onlar beynimde anı olmak talebinde bulundular kabul ettik. Oldular ve şu an hepsi birer anı. Ama bıktım. Yeni insanlarla tanışmaktan ve onları kaybetmekten bıktım. Arkasından küfrettiğim bilmem kaç bin anımdan huzurunuzda özür mözür dilemiyorum.

3. En ağır bulduğun, sana dokunan bir yemek var mı?
Şato büryan, portakallı pekin ördeği. İki tane oldu ama idare edin.

4. Cinsellik ve aşk anlamında unutamadığın biri var mı?
Hepsinin yeri ayrı. Hepsi kendi kulvarında lider. Yerine vaktine ve durumuna göre hayallerimi süslemekteler. Ayakta alkışlıyor şu an tüylerim.. Yok lan öle biri ahahaha. babamın tokatlarını unutmam lazım önce ki yer açılsın cinselliğe.

5. Çocukken sevdiğin çizgi filmler?
Haidi. Manyak aşıktım ben o Haidi'ye Clara' yla hiç aldatmadım. Olasıdır yürüseydi Clara endamıyla bütün erkekleri mest etseydi ben yine de Haidi derdim. Yerim ben onu. Tamam biraz karakter temelli bir çizgifilm sevgisi ama, Tsubasayı seven kızlardan daha çok gerekçem var.

6. Blogger'a ne zaman kayıt oldun? Kim vesile oldu? Nereden duydun?
Arada yazı yazdığım kağıtlarım vardı bir daha görmediğim onlar yerine maillerime yazmak gibi bir fikir edinmiştim. Oradan da wordpress ile yayın hayatıma başladım. Ancak "evde ortak kullanılan bilgisayarlarda yapılmaması gerekenler" 1. maddede belirtilen; sakın özel sayfalarını açık unutup gitme maddesini ihlalden dolayı mevki değiştirmek zorunda kaldım. Buradayım. Kısaca bacımın "Şunları sen mi yazdınn terbiyesiiizzzz!" yakınması vesile oldu Blogger'a. Kimseden duymadım biliyoduk o kadarını.

7. Çok paran oldu neler yaparsın?
Bu hayaller son 1 senesine yakınını işsiz olarak geçiren bir adama kurdurulacak hayal değil. Yanlış sularda yüzmeyin, ateşlen yaklaşmayın, fotoğraf çekmek, öpüşmek, durup sigara içmek yasaktır...

Aynı süratle mimlediklerime geçeyim. Şunların suratına mim vuruyorum. Elle gösterebilirsiniz artık;

Asel
Azze
Elçin Gören
Hippilazman
Sözün Özü

Saygı, sevgi pıtırcık...

5 Kere Tükürdüler, Elhamdulillah...:

AynıBen dedi ki...

Merhaba kabakulak,
Öncelıkle bu güzel yazılarınla daha çok Mım,odul zartt zurtt alırısn hazırlıklı ol dostum, benden solemesı :)
Basarıların daım olsun arkadasım, Sanal bıle olsa odul almak ınsanı fena gaza getırır bılırım :)
ıtınayla tavsıye ettıgım bloglar arasında yer alıyorsun, Her Yazında kendımden bısey bulabılıyorum en azından,Bu yuzden sevıyorum yazılarını, Bu yorumu yazana kadar çok yoruldum ya! bloggerda sorun mu var nedır sayfalar açılmıyor,
Guzel blog sahıblerı tarıfından MIM'lendımızde zıyarete ıcabbet etmek lazımdır dıyerek, azmettım sonunda yazdım yorumumu sukur beaa!
Bu Mım'ı bızlerle paylasma cömertlıgınde bulundugun ıçın tesekkur ederım,
Sagol , Eksık olma!
Mım'ın kurallarına gore yanıtlamam lazım bılıyorum ama su an mazeretım var asabıyım ben :) Tıtan zıncırını ıstemeden bı halkasını bozucam, Senın gıbı yarım bırakma alıskanlıgım var benımde galıba;
Kusuruma bakmazsan tesekkur edıp kacıcam, ama olurda bı daha bana mım verme hatasında bulursan soz her soruyu tek tek cevaplıycam :) amaç katılmaktı dıme! dıger MIM verdıgın arkadaslarıda tebrık edıyorum,
Tesekkurler dostum ılgın ıcın,

SEvgıler

Ohannes dedi ki...

benden habersiz araba almışsın kabakulak.
http://umutretikulum.blogspot.com/2010/06/araba-almssn.html

Pabuc dedi ki...

Sözün Özüne katılıyorum sen bu yazıdan sonra daha çok mim lenirsin :D
Ben sana demiştim bir kere mime cevap verdiysen o an senin bu yolda bittiğin andır :)) Sonradan (en az10) mim cevapladığında yine uğrarım bloğuna :))

Güzel cevaplar walla ,ben çok beğendim..Arkadaşların da beğendiyse artık sana kolay gele ;)

Kabakulak Kocakulakoğlu dedi ki...

@Sözün Özü; yav hocam bu nasıl bir kibarlık, bu nasıl bir kadir şinaslık, bu nasıl bir zerafet, yani ben böyle bir reddediş görmedim. Çok teşekkür ediyorum.

@kaptan; senle anlaştık zaten :)):) sen de beni anlamazsan bırak ben bu gemiden atlayam, kulaklarım kurda kuşa yem olsun..

@pabuç; yav ben daha yeniyim şimdi bu blog işlerinde. Ben bilsem ki böyle bu mim olayları 5'i 10'u buluyor senin adını büyük harflerle yazardım. :):) teşekkür ediyorum öyle uğramak için 10 tane mimi bekleme pabuç kafana atmiim o pabucu.:)

Elçin Gören dedi ki...

Demek mimlendim hee!
Bu güzel olmuş işte.
Yazdığım onca köşe yazısında işaret ettiğim en mühim noktayla bu mimi sürdürmek isterim; Ben hiç normal biri olduğumu söylemedim!
;)
e.

Yorum Gönder

Bir de sen tükür şu kulağın suratına!